Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://udruga-hvidra-karlovac.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kolačiće i slične tehnologije upotrebljavamo za praćenje aktivnosti na našoj internet stranici kako bismo vam pružili važne značajke i funkcije na našoj internet stranici, pratili njezinu uporabu i pružili vam prilagođeno iskustvo.

Medij

Slike koje koristimo nisu povezane sa trećom stranom već su vlasništvo udruge.

Kontakt forme

Kolačići

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, postaviti ćemo nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Stranica ne koristi analitike.

S kime dijelimo vaše podatke

Trenutno ne dijelimo  Vaše podatke. Ukoliko ćemo dijeliti bit ćete obaviješteni.

U slučaju zakonske obveze: U slučajevima gdje je to zakonom propisano ili je neophodno za sprječavanje, otkrivanje ili kažnjavanje kaznenih djela i prijevara, vaši osobni podaci bit će podijeljeni s nadležnim tijelima. Možemo otkriti vaše podatke kao odgovor na sudski nalog ili drugi legitimni zahtjev od strane države.

Združene i neidentificirane informacije: Možemo dijeliti podatke koji su združeni ili opravdano neidentificirani (ogoljeni), tako da se informacije ne mogu razumno koristiti za identifikaciju osobe. Na primjer, možemo objaviti združene statistike o upotrebi naših usluga.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke i koja prava imate nad svojim podacima

Za korisnike koji nam upute upit preko kontakt obrasca, mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu prilikom slanja upita. Te podatke čuvamo onoliko koliko je potrebno i ne dijelimo trećoj strani.  Administratori web-stranice ne mogu vidjeti i urediti te informacije. Podatke o upitu može vidjeti jedino službena i ovlaštena osoba e-mail adrese koja je zadana u kontakt obrascu. Osoba ne može poslati upit dok ne pristane na pravila privatnosti.

Gdje šaljemo vaše podatke

Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama.

Vaše kontakt informacije

Udruga Hvidr-a Karlovac sa sjedištem u Karlovcu kontrolira obradu osobnih podataka.

Kako štitimo vaše podatke

Vaše podatke štitimo  tako što upravljamo korisnicima te dajemo ograničeni pristup web stranici.

Iako nijedna mrežna usluga nije 100% sigurna, ulažemo maksimalan trud u zaštitu vaših podataka od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništenja i poduzimamo za to potrebne mjere. Koristimo odgovarajuće poslovne sustave i procedure kako bismo zaštitili osobne podatke koje posjedujemo. Također koristimo sigurnosne postupke te tehnička i fizička ograničenja za pristup i korištenje osobnih podataka na našim poslužiteljima.

Od kojih trećih strana primamo podatke

Ova web stranica ne prima podatke od trećih strana. Ukoliko će primati savjetujemo vam da pročitate izjave o privatnosti na drugim web stranicama koje posjećujete jer će upravljati korištenjem bilo kakvih osobnih podataka koje pružate prilikom posjeta tim web stranicama. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za praksu privatnosti takvih web stranica trećih strana, a vaše korištenje takvih web stranica je na vaš vlastiti rizik.

Koje automatsko donošenje odluka i/ili profiliranje radimo s korisničkim podacima

Korisničke podatke ne dijelimo javno niti trećim osobama. Korisničke podatke imaju samo ovlašteni

Objava promjena

Svaka promjena naše politike o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na toj internetskoj stranici.

Korištenjem internetske stranice, pojedinac potvrđuje da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ovih pravila o privatnosti.